• darkblurbg
  Sylvia Haarmode & Haarwerken
  Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op
 • darkblurbg
  Haarmode & Haarwerken
  Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op
 • darkblurbg
  Haarmode & Haarwerken
  Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op

Algemeen:

Helaas hebben we niet allemaal van nature een volle bos haar. Ons haar kunnen we kwijtraken van kale plekken krijgen door ziekte, medicatie, stress van hormoonschommelingen.

De keuze van u een haarwerk/pruik of haardeel gaat dragen is een vaak en beslissing beslissing. Daarbij is een eerlijk en advies van groot belang. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van haarwerken en haaraanvullingen (haarstukje). Het is heel belangrijk dat het haarwerk bij u past en dat u zich prettig voelt bij zich. Ik zal u graag helpen, adviseren bij het uitzoeken en aanmeten van een geschikt haarwerk.

Alle haarwerken en haarstukjes zijn verkrijgbaar in synthetisch en echt haar. De voor- nadelen komen uitgebreid ter sprake tijdens het intakegesprek. De levertijd van een haarwerk is verschillend, een confectiehaarwerk kan binnen 5 werkdagen worden geleverd. Een maatwerk haarwerk heeft een levertijd van minimaal 12 weken. Als u een haarwerk heeft uitgezocht kunt u deze voor een periode van 6 weken reserveren. Raakt u uw haar door de chemotherapie niet kwijt dan kunt u het haarwerk annuleren.

U bent welkom om geheel kosteloos en  vrijblijvend een afspraak te maken . Het is waarschijnlijk voor u een nieuwe onbekende wereld waarin ik u graag wegwijs maak. Ik werk alleen op afspraak zodat ik u de zorg en privacy kan bieden die u mag verwachten. Een afspraak in de avonduren is eventueel mogelijk. Bent u niet in de gelegenheid naar de salon te komen dan kom ik uiteraard naar u toe.

Aan de hand van uw situatie en wensen zal ik u dan een advies geven en u een aantal haarwerken laten zien en voelen. De verschillende mogelijkheden die voor u van toepassing zijn, zal ik dan met u bespreken. Daarbij zijn er onder andere modellen boeken aanwezig. Tevens gaan we de kleur bepalen die u wenst. Aan de hand van uw wensen ga ik dan speciaal voor u haarwerken bestellen.

Als de bestelling binnen is (binnen een paar dagen) maken wij een nieuwe afspraak om te gaan passen. Het haarwerk moet prettig zitten en u moet er zich prettig bij voelen. Daarbij zal ik het haarwerk indien nodig knippen om het helemaal naar uw wens te maken.

TIP : Breng gerust een familielid, vriend van vriendin mee, het is vaak een moeilijke en emotionele beslissing.

Ik ben werkzaam in de gehele Achterhoek ( Zutphen, Warnsveld, Doetinchem, Borculo, Ruurlo, Hengelo gld, Brummen, Eefde, Lochem, Winsterwijk, Geesteren, Vorden, Keijenborg, Zelhem, Halle, Velswijk, Harfsen, Laren gld. enz)

 

 

Verzorging haarwerk

Om uw haarwerk te verzorgen en te onderhouden zijn er diverse verzorgingsproducten in de salon verkrijgbaar. Ik zal u adviseren, welke producten voor uw haarwerk van toepassing zijn, en hoe u deze dient te gebruiken. De eerste keer dat u uw haarwerk gaat wassen, ben ik u graag van dienst om dit samen te doen in de salon. Ik kan dan eventuele vragen beantwoorden en kijken of alles naar wens is. Natuurlijk bent u vrij om van deze service gebruik te maken.
U kunt uw haarwerk ook in de salon laten onderhouden/verzorgen.

 

Petjes, mutsjes en sjaals

Tevens zijn er diverse mutsjes, petten en sjaals op voorraad, deze kunt u dragen op de momenten dat u uw haarwerk niet wil of kan dragen.

 

Administratie/vergoeding verzekering

De kosten voor uw haarwerk worden vergoed door uw zorgverzekering, de hoogte van de vergoeding is tevens afhankelijk van uw aanvullende zorgverzekering. Ik heb contracten met alle zorgverzekeraars. Het is wenselijk dat u bij het intakegesprek uw zorgpas en verwijsbrief van uw arts meebrengt. Voor 2022 is de basis € 457,50 per kalenderjaar. Ik help u uiteraard graag met het administratieve gedeelte, ik neem u deze zorg graag uit handen.