Sylvia Haarmode & Haarwerken

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op:

Haarwerken

Helaas hebben we van nature niet allemaal een volle bos haar. Ons haar kunnen we verliezen of kale plekken krijgen door ziekte, chemotherapie, medicatie, stress of hormoonschommelingen.

Het moment waarop u een haarwerk/pruik of haardeel gaat dragen is vaak emotioneel en aangrijpend. Daarom is een goed en eerlijk advies van groot belang. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van haarwerken en haaraanvullingen (haarstukje). Het is heel belangrijk dat het haarwerk wat u draagt bij u past en dat u er zich prettig bij voelt. Ik sta u graag ter zijde bij het uitzoeken en aanmeten van een geschikt haarwerk.

Veel haarwerken en haarstukjes zijn verkrijgbaar in synthetisch en echt haar. De voor- en nadelen komen uitgebreid ter sprake tijdens het intakegesprek.

Aan de hand van uw situatie en wensen zal ik u dan een advies geven en u een aantal haarwerken laten zien en ervaren. De verschillende mogelijkheden die voor u van toepassing zijn, zal ik dan met u bespreken. Daarbij zijn er onder andere modellenboeken aanwezig. Tevens gaan we de kleur bepalen die u wenst en het best bij u past. Aan de hand van uw wensen ga ik dan speciaal voor u haarwerken bestellen. De levertijd van een haarwerk is verschillend, een confectiehaarwerk kan binnen 5 werkdagen worden geleverd. Een maatwerk haarwerk heeft een levertijd van minimaal 16 weken.

Als de bestelling binnen is (binnen een paar dagen) maken wij een nieuwe afspraak om te gaan passen. Het haarwerk moet prettig zitten en u moet er zich prettig bij voelen. Als u een haarwerk heeft uitgezocht kun u deze, zonodig voor een periode van 6 weken reserveren.

Verliest u uw haar door de chemotherapie niet dan kunt u het haarwerk annuleren.

We maken een nieuwe afspraak als u het haarwerk gaat dragen, daarbij zal ik het haarwerk indien nodig knippen om het helemaal naar uw wens te maken.

U bent welkom om geheel kosteloos en  vrijblijvend een intake afspraak te maken . Het is waarschijnlijk voor u een nieuwe onbekende wereld waarin ik u graag wegwijs maak. Ik werk alleen volgens afspraak zodat ik u de zorg en privacy kan bieden die u mag verwachten.

Bent u niet in de gelegenheid naar de salon te komen dan kom ik uiteraard naar u toe.

TIP: Breng gerust een familielid, vriend of vriendin mee, het is vaak een moeilijke en emotionele beslissing.

Werkgebied

Ik ben werkzaam in de gehele Achterhoek:

Zutphen, Warnsveld, Doetinchem, Borculo, Ruurlo, Hengelo gld, Brummen, Eefde, Lochem, Winsterwijk, Geesteren, Vorden, Keijenborg, Zelhem, Halle, Velswijk, Harfsen, Laren gld. enz)

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op:

Verzorging haarwerk

Om uw haarwerk te verzorgen en te onderhouden zijn er diverse verzorgingsproducten in de salon verkrijgbaar. Ik zal u adviseren, welke producten voor uw haarwerk van toepassing zijn, en hoe u deze dient te gebruiken. De eerste keer dat u uw haarwerk gaat wassen, ben ik u graag van dienst om dit samen te doen in de salon. Ik kan dan eventuele vragen beantwoorden en kijken of alles naar wens is. Natuurlijk bent u vrij om van deze service gebruik te maken.
U kunt uw haarwerk ook in de salon laten onderhouden/verzorgen.

Petjes, mutsjes en sjaals

Tevens zijn er diverse mutsjes, petten en sjaals op voorraad, deze kunt u dragen op de momenten dat u uw haarwerk niet wil of kan dragen.

Administratie/vergoeding verzekering

De kosten voor uw haarwerk worden vergoed door uw zorgverzekering, de hoogte van de vergoeding is tevens afhankelijk van uw aanvullende zorgverzekering. Ik heb contracten met alle zorgverzekeraars. Het is wenselijk dat u bij het intakegesprek uw zorgpas en verwijsbrief van uw arts meebrengt. Voor 2024 is de basisvergoeding  €465,00 per kalenderjaar ( afhankelijk van uw eigen risico). Ik help u uiteraard graag met het administratieve gedeelte, ik neem u deze zorg graag uit handen.