Haarwerken en Pruiken

Het moment dat u een haarwerk/pruik of haardeel gaat dragen is vaak een emotionele en moeilijke beslissing. Daarbij is een eerlijk en vakkundig advies van groot belang. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van haarwerken en haaraanvullingen (haarstukje). Ik zal u graag helpen bij het uitzoeken naar een geschikt haarwerk wat voor u het meest geschikt is.

Alle haarwerken en haarstukjes zijn verkrijgbaar in zowel synthetisch als echt natuurhaar. De voor- en nadelen bespreken we tijdens ons eerste gesprek uitgebreid.

De levertijd van een haarwerk is verschillend, een confectie haarwerk kan geleverd worden binnen 3 werkdagen. Een maatwerk haarwerk heeft een levertijd van 12 weken.

Tevens is het mogelijk om een confectie haarwerk nadat u hem hebt uitgezocht, voor een periode van 6 weken te reserveren. Raakt u uw haar door de chemotherapie niet kwijt dan kunt u het haarwerk annuleren.

Afspraak

Ik streef ernaar om zo spoedig mogelijk een afspraak met u te maken voor een intake/kennismakingsgesprek. Dit gesprek is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend. U kunt mij 7 dagen per week telefonisch bereiken. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de salon te bezoeken, dan bezoek ik u zonder extra kosten in het ziekenhuis, verzorgingstehuis of thuis. Ik werk alleen op afspraak zodat ik u de zorg en privacy kunnen bieden die u mag verwachten. Een afspraak in de avonduren is eventueel ook mogelijk.

Samen met u gaan we kijken naar een voor u geschikte oplossing, voor uw specifieke situatie, rekening houdend met uw budget.

TIP: Breng gerust een familielid, vriend of vriendin mee, het is vaak een moeilijke en emotionele beslissing.

Verzorging haarwerk

Om uw haarwerk te verzorgen en onderhouden zijn er diverse verzorgingsproducten in de salon verkrijgbaar. Ik zal u hierover adviseren, welke producten voor uw haarwerk van toepassing zijn, en hoe u deze dient te gebruiken. De eerste keer dat u uw haarwerk gaat wassen, ben ik u graag van dienst om dit samen te doen in de salon. Ik kan dan eventuele vragen beantwoorden en kijken of alles naar wens is. Uiteraard bent u vrij om van deze service gebruik te maken.
U kunt uw haarwerk ook in de salon laten onderhouden/verzorgen.

Administratie/vergoeding verzekering

De kosten voor uw haarwerk worden grotendeels vergoed door uw zorgverzekering, de hoogte van de vergoeding is tevens afhankelijk van uw aanvullende zorgverzekering. Ik hebben contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars. Brengt u dan ook uw zorgpas en de verwijsbrief van uw arts mee.
Voor 2018 is de basisvergoeding € 431,00 per kalenderjaar. 
Ik help u uiteraard graag met het administratieve gedeelte, ik neem u deze zorg graag uit handen.

ANKO

Sylvia Haarmode en Haarwerken is een erkend haarwerkbedrijf aangesloten bij de branchevereniging sectie haarwerken ANKO. Door aangesloten te zijn bij de ANKO waarborg ik de kwaliteit van de producten en merken waarmee ik werk. Tevens is het een manier om kennis op te doen en kennis te delen met andere bedrijven binnen de haarwerkbranche. Ieder jaar wordt ik gescreend om in aanmerking te komen voor de certificering.

ANKO-leden zijn aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken te Den Haag (SGC).

Petjes, mutsjes en sjaals

Tevens zijn er diverse mutsjes, petten en sjaals op voorraad, deze kunt u dragen op de momenten dat u uw haarwerk niet wil of kan dragen.